Дизайнерката Миглена Каканашева отново успя да разбуни социалната мрежа. Това тя направи с пост в личния си фейсбук профил.

Мегз публикува снимки, на които е заедно с възлюбения й подсъдимия Румен Рончев.

Ето какво написа тя (публикуваме думите й без редакторска намеса):

„Аз съм българка, но и католичка. Завърших хуманитарната гимназия в Пловдив, която е еталон за профил история и литература, но после взех висшето си образование в Англия с модерната специалност психология. 

Изкарвам си парите основно от влиянието, което имам в социалните мрежи и имам риалити за инфлуенсъри. 

Но в същото време съм производител и работодател в България. Ежедневно се вдъхновявам от чужди тенденции и течения. 

Но се прекланям и обичам с цялото си сърце нашите традиции и обичаи. Избрала съм да живея в България, но искам да пътувам, да се уча и да опознавам света.

Затова днес на чуждия празник „Halloween” и в навечерието на един от най-светлите родни празници „Денят на народните будители” искам да ви споделя, че не разбирам защо на този ден винаги има разцепление с привкус ала – „който празнува не е истински българин и не почита родното”.

АЗ ИСКАМ И ДВЕТЕ.

Новото влиза все по-силно в живота ни и това да го приемем и да се развиваме с него е страхотно. Това, обаче, не означава да забравим историята, традициите си и онези, които дадоха живота си, за да имаме ние бъдеще. Аз лично искам да градя това бъдеще с най-доброто от чуждото и нашето“.

Снимките, които Мегз сподели, показват как тя и Рончев са облечени в български народни носии.