Вчера топдизайнерката Мегз качи кратки видеа в инстаграм историята си, на които показва на феновете си, че се е научила да готви баница, пише ХотАрена. 
 

Припомняме, че Мегз се научи да готви в къщата на „ВИП Брадър“ с помощта на Алфредо и защото не искаше да яде манджите на шеф Петров, докато имаше конфликт от всякакво естество с него.
 
Така Каканашева изненада всички, че освен силна бизнес дама, може да бъде и отлична домакиня и чистачка, когато „Биг Брадър“ я превърна във фантома на къщата.
 
Сега изглежда Мегз е решила да развива кулинарните си умения и извън формата. Изглежда Мегз е събрала моделките си от проекта „Ангелите на Мегз“ и техните гаджета на семейна вечеря.
 
По таговете и видеата в профилите на Каканашева, и тези на моделите й, веднага се различава активното присъствие на милионерския наследник Иван Динев, син на Данчо Динев. Синът на Динев най-вероятно е половинката на някоя от моделите на Мегз. Мегз демонстрира добро настроение и сръчност и готви на приятелите си, които се забавляват. На следващите видеа се вижда как компанията танцува в домашни условия и имитира пеене с пластмасова бутилка от вода.