Младата надежда на „Пайнер” – певицата Милица, направи кардинална промяна в имиджа си и представи себе си в нова светлина с атрактивна фотосесия, заснета от фотографа Момчил Христов. След като за първи път се появи на музикалната сцена на 18-годишна възраст и очарова всички с невинното си излъчване на прелестна лолитка, сега Милица признава, че се чувства пораснала и узряла да даде нов ход на кариерата си на певица.
Тя заявява това с провокативните кадри от сесията, които я представят като атрактивна и секси млада дама. Не случайно Милица е облечена като принцеса и носи корона на главата си, a зад нея е окачен счупен портрет на Мадона: „Това е леко намигване към публиката, с което искам да кажа, че всеки изпълнител работи много и влага усилия, за да се хареса музиката му на хората. Всъщност, всеки един от нас иска да бъде „коронясан” за крал в своята област, независимо дали е певец, бизнесмен, адвокат или лекар. Ето защо и аз съм готова да обърна нова страница в кариерата си и да започна да правя нещо по-различно. Но ако има истинска кралица в музиката, то тя е само една и това е Мадона”
Нестандартната визия на Милица в сесията – смесваща символите на барока и модерния 21-и век, е дело на дизайнерката Зорница Първанова, която се грижи за сценичния имидж и на Азис. „Костюмите, които Зори създаде за мен отразяват моето светоусещане в момента – обяснява Милица. – те са красиви и различни и ме представят в нова светлина.”
Освен в имиджа си, Милица прави промяна и в музиката си – сега тя започва да работи изцяло върху денс парчета с етно мотиви, насочени към младите хора, които обичат да се забавляват. Светлана Славкова, БЛИЦ