Мирослав Костадинов, известен на масовата публика като Миро от разформирования дует „Каризма”, прекалява с „магистралките” в носа, издадоха хора от музикалния бизнес.
 
Талантът от Добрич е започнал да друса прекалено много кокаин, което личи и от снимките му, пише „Таблоид“.
 
Певецът дотолкова се е пуснал по „бялата писта”, че вади погледа на Митьо Очите, шегуват се с кокаиноманията му негови приятели. Последно хубавелкото пусна снимка във фейсбук, прегърнал своя почитателка, като фотосът е готова илюстрация за учебник по наркомании. На кадрото Миро е разширил зеници в обектива, с което само потвърди мълвата, че е станал зависим от колумбийските екстри. 
 
„Миро го удари на живот, защото жена му опъва каиша в Лондон и той скучае. Ресторантьорката-милионерка Ели Златанов редовно захравна банковата му сметка и нашият човек не се свени да си пазарува добро настроение”, обясниха от задкулисието в шоубизнеса. Според мълвата, Миро се черпел с „бяло сладко” поне 3 пъти в седмицата, като не се стискал и поръчвал по 3-4 грама.
 
За ужас на фенките от издайническата снимка лъсна и неговото естествено „оперение” – космати гърди като на юндолска мечка. Панделка на резила са странни татуировки, опасали мъжката гръд на 41-годишния хедонист. Абсурдната сцена е заснета на фона на цяла колекция от алкохолни изкушения - ракия, метакса, уиски и ликьор.
 
Според по-близкото му обкръжение кокаинът спасявал певеца от тежката депресия, която го налегнала покрай неволите в брака. Последната информация около семейството е, че Миро настойчиво иска бебе, докато съпругата му Ели се дърпа заради претоварената си програма. Не е тайна, че брюнетката върти един от най-добрите ресторанти в британската столица. Задълженията й обаче са много и все тежки, затова нашенката все отлагала забременяването. 

Снимка на Миро (Official).

Снимка на Миро (Official).