От сряда, 18 февруари, стартира новата рубрика – „Звезден репортер” в централната емисия новини „Календар” по Нова телевизия, която ще се излъчва три пъти седмично. В нея всяка седмица известни хора ще влизат в ролята на репортери и ще търсят цялата истината за зрителите.
Първата българска звезда, която прие предизвикателството да се включи в новия формат и да разработи три различни репортажа, е Миро.

Репортажите се задават от Директор „Новини и актуални предавания” на Нова телевизия - Красимира Кръстева. Тя и екипът на медията ще дават напътствия на известните личности наели се с нелеката задачата да отразяват темите от деня.  Първият от репортажите на Миро ще бъде на тема „Дупките по софийските улици”. В него той ще се срещне с представител на Столичния общински съвет, както и жители на София, които ще представят техните гледни точки по проблема.

С кого разговаря Миро и как зрителите го възприеха в ролята на репортер от новинарския екип на Нова, зрителите ще разберат на 18 февруари 2009 след 19.00 часа. /БЛИЦ