Имам си свой начин да се издържам, силно е да го нарека бизнес. Това казва в интервю за в. “24 часа” Мис България 2009 Антония Петрова часове след като излезе от къщата на ВИП брадър.
По темата за бюста й баща й Иван Петров, който е издател на пернишния в. “Съперник” и общински съветник, отсича: “Има корекция и точка”. “Това е единствената й корекция. При това не е забранена в световните конкурси”, обяснява бащата.

“Медицината напредва. И не смятам, че основната тема е силикон, кубици, грамове и т.н.”, посочва Антония. Тя коментира и факта, че вече има инициативен комитет против нейното избиране. “Да се бяха обединили по време на конкурса. Да си бяха избрали своя фаворитка и да бяха гласували за нея. За мен гласуваха 40%, което е над 100 хил. души. Тези хора, които сега протестират, са имали една седмица да се обединят и да направят нещо”, обяснява Антония. Тя допълва, че се чувства достойна Мис България. Самият факт, че хората още преди финала на конкурса смятаха, че аз ще съм победителката, означава, че са ме оценили като най-красивата, констатира тя. /БЛИЦ