Антония се раздели със Съквартирантите и напусна шоуто VIP Brother. Тя сподели в „Голямата уста” и пред водещата Камелия, че не би могла да съчетае учението си с живота в Къщата. За нея образованието било най-важното нещо и не би искала да провали последната си година в университета, пише "Блясък"
А музиката, купоните до ранни зори и големия шум много й пречили и затова тя взела решението да напусне. Антония разкри още и, че за нея щяло да бъде много трудно да си вземе останалите три изпита, които й предстоят в тази обстановка в която живеела.

Друга неприятна случка за миската бил и скандалът между нея и Ивайла. По думите й Бакалова я била нападнала още от самото начало, при влизането й в Къщата, защото явно е видяла конкуренция в нейно лице. Освен това Ива й правила забележки за щяло и не щяло и определено показвала негативното си отношение към Антония.

Петрова сподели, че и навън щяла да помага за набирането на средства за каузите, а по какъв начин не конкретизира. Категорична обаче беше, че не напуска шоуто, защото мъжете в Къщата избраха Ивайла пред нея за Мис VIP Brother. За нея конкурс, от който се определя дали ще се къпе с топла вода или не, е незначителен и несериозен.

Шестима души ще се борят за вота на зрителите тази седмица и всеки от тях ще се надява да не е вторият изгонен от Къщата.
Първата номинирана е фолк певицата Софи Маринова. Тя получи вота от своя „брат” Азис. Аргументите, които Васко сподели относно решението си са, че Софка линее в шоуто, защото е далеч от своя любим Дачо. Певецът зави, че на приятелката му й е много тежко и ако не бъде елиминирана от зрителите, скоро сама щяла да напусне.
Другият гост-съквартирант Камелия номинира олимпийската шампионка Мария Гроздева. Тя сметна, че Мими ще приеме най-мъжки номинацията си и няма да драматизира излишно.
Победителят от тазседмичната игра на Съквартирантите Саша Антунович също обяви номинациите си. Той определи това да са Аня Пенчева, дъщеря й Петя Дикова, водещата Гала и Кристияна Вълчева. Така за първи път в този сезон на VIP Brother номинирани ще бъдат само жени.
В сряда шестте ще се опитат да се преборят за гласовете на зрителите с певческия си талант. Една след друга те ще се изявят на сцената по време на редовния лайф на шоуто. Само три от тях, събрали най-голям вот ще успеят да се спасят от елиминациите в четвъртък.
В сряда Аня ще се изяви редом с певеца Орлин Горанов. Той ще се изяви заедно и с Мария Гроздева. Петя ще подготви дует с красавеца Орлин Павлов, а Кристияна с фолк дивата Ивана. Най-голяма ще бъде изненадата за Софи Маринова, която ще извиси глас заедно с любимия си Дачо. Засега не се разкрива коя ще е дуетната половинка на Гала. /БЛИЦ