Мис България със силикон - такива съмнения се породиха сред журналисти и публика при избора на новата ни вече Мис България 2009 Антония Петрова на протяжна церемония в "Рейнбоу Плаза" вчера, информира Булфото. Дали това е така и позволява ли регламента на световния конкурс силиконови импланти ще разберем на церемонията за Мис Свят в Йоханесбург, ЮАР.
Междувременно се видя, че пъпчивите пубертетки остават в миналото. Антония Петрова е на 24 години, много скоро ще навърши 25 и определено изглежда доста зряло за годините си, особено редом с Жени Калканджиева, която прехвърли 30-те.
Миската е известна девойка в родния си град. Всички знаят, че родителите й са амбициозни и добре финансово осигурени. Нейни съученици казаха пред svetsko.com, че тя никога не се е явявала на конкурс или форум, който със сигурност няма да спечели.

Самите те бяха убедени още преди началото на шоуто, че тя ще спечели. А най-интересното е, защо Жени Калканджиева не излезе на сцената? До сега винаги го е правила.

Антония Петрова днес в студиото на Милен и Лора каза, че е абсолютно спокойна, че победата й не е нагласена, защото е избрана с sms гласуване. /БЛИЦ