„Мис България 2007” Юлия Юревич е главната героиня в първия епизод на доку-риалити поредицата „Животът на другите”, което стартира по БНТ на 8 октомври.
Кралицата на красотата ще издържи едва 3 дни на живота на село, напускайки къщата на своите стопани, без дори да се сбогува с тях.
На 70 километра от София в една забравена от Бога махала, Цецка и Мильо, партньори на съпружески начала и единствени постоянни жители на Владовци, приемат в стопанството си Юлия Юревич.
 Облечената с маркови дрехи градска девойка е настанена в селска къща без баня и тоалетна, а от прозореца в стаята й липсват стъкла. За да стане част от живота на Цецка и Мильо, красавицата трябва да се грижи за животните, което включва ринене на свинска тор, доене на коза, бъркане на помия и редица други активности, за които 18-годишната Мис дори не е подозирала.
Разстроена от липсата на удобства и от изолираността на мястото, още през първата нощ героинята на „Животът на другите” опитва да се откаже от участие, но в крайна сметка остава да се труди в стопанството.
Докато нервите й наистина не издържат, когато вижда на живо как се коли кокошка. Цецка и Мильо не са особено очаровани от поведението и капризите на известната красавица. /БЛИЦ