Мис Македония 2000 става трета водеща в Music Idol 3. Само след седмица, по време на малките концерти, към Иван и Андрей ще се присъедини и красивата Саня Николич.
Красавицата има и деветгодишен опит на екран, като зад гърба си е оставила участия в най-успешните македонски телевизионни проекти. Саня е и текстописец на голяма част от топ хитовете на поп сцената в югозападната ни съседка. В Music Idol 3 Николич ще участва като водеща, която ще превежда по време на живите предавания в шоуто, които ще бъдат излъчвани в македонския ефир.

А иначе - утре вечер в Music Idol 3 журито ще се сблъска с уникални текстове, посветени на БДЖ. Един от най-колоритните участници, по прякор “Германеца” ще накара Фънки, Мария, Дони и Катя от “Ритон” да онемеят пред авторските му рими.

Фокусник ще отправи неприлични закани към фолк дивата, а друг участник ще заложи на патриотични елементи в изпълненията си. Пред изпитващите ще се появят и участници, които ще направят сериозни заявки за попадане сред финалистите в шоуто. /БЛИЦ