След разкритията, че богати мъже непрекъснато й правят секспредложения, на новата Мис Силикон Боряна Миткова влиятелни мъже са й намекнали, че може да си изпати, ако продължава да говори. Това разкри силиконовата гърла пред "България Днес" малко след като разказа за неприличните предложения, които ежедневно получава от родни депутати.
"Конкретна заплаха за живота ми не съм получавала, но имаше намек, че срещу едни 500 лв. има хора, които да ме накарат да замълча. Не се страхувам, не мисля, че ще се стигне до там. Предположих, че когато разкажа за тези натрапници, тормозът ще спре. Засега имена не съм издавала", сподели девойката, която и в социалната мрежа се закани скоро да разкрива и самоличности, ако атаките не престанат.

Брюнетката хвърли бомба в медийното пространство, разказвайки за неприличните предложения от влиятелни мъже. Боряна е можела дори да се сдобие с нов апартамент, ако е откликнала на поканите. Миткова е категорична, че тези неща ни най-малко не я блазнят и има сериозен приятел, на когото държи.

Новата носителка на титлата "Мис Силикон" допълва още, че не се задоволява от големината на гърдите си и иска да ги увеличи още. Миткова, която се изявява и като фолкпевица, има една година да успее да натрупа слава с короната на миска, а след това да успее да я задържи. Тя твърди, че няма да спре да пее, но ще заработва и като модел.

"В един момент ще преценя в кое съм по-добра и кое ми доставя по-голямо удоволствие и ще се отдам на него", планува хубавицата.