Бащата на детето на Мария Илиева – Георги Михайлов, пропусна първия рожден ден на сина си Александър. Неверният възлюбен на поп певицата предпочете компанията на новата си изгора, за която е известно, че е с 16 години по-млада от майката на наследника му, и не отиде на партито за ЧРД, пише „Телеграф”.
 
„Преди точно една година се появи ти и осмисли живота ми... Честит Рожден ден, Александър! Бъди здрав, бъди щастлив, мечтай смело и вярвай в доброто! Обичам те!”, написа 41-годишната певица, споделяйки фотос с малчугана в официалния си профил в социалната мрежа Инстаграм. Кадри с таткото кръшкач обаче липсват.Според запознати Георги, който заряза певицата малко след като роди, е оставил грижите за детето изцяло в ръцете на Илиева. Тя пък нямала нищо против да е самотна майка, тъй като отношенията й с Михайлов били изострени и редките срещи помежду им били най-добрият компромисен вариант.

През декември почитателите на Мария споделиха, че разбират отсъствието на Жоро от партито по случай нейния рожден ден, но сега недоумяват как може да остави организацията за тържеството на момченцето да зависи единствено от бившата му изгора.

Като модел за добра майка Мария се е погрижила празникът на малкия Сашко да е изпълнен с положителни емоции, усмивки и изненади. На домашното парти, спретнато от певицата, Александър получил куп подаръци от роднините си. В мрежата близки и приятели на изпълнителката изказаха своите пожелания към рожденика, сред тях Бориса Тютюнджиева, Орлин Павлов и дъщерята на Джина от Трамвай №5 – Мартина.