Дъщерята на бившият футболен национал и настоящ спортен директор на Пирин Ивайло Андонов, Виктория Андонова излезе късно снощи за първото си участие в музикалния формат Гласът на Германия в Берлин. Вики изпълни великолепно парчето „You`re Nobody Til Somebody Loves You“ на Джеймс Артър и вдигна на крака зрителите в залата в Берлин.
Вики си избра да бъде в отбора на Ивон Катерфелд. Известна актриса и певица, а също така и водеща на телевизионно предаване. Преди години Ивон попадна в леглото на световната боксова звезда Владимир Кличко. Страстта пламва при снимането на филм, в който Владимир играе мъжа на Ивон. Една любовна история и нищо повече.
 


Сега Катерфелд ще трябва да изведе момичето от Благоевград до финала на това музикално шоу. Вики стигна до финалната фоза на The Voice of Germany, след като успя да се справи с конкуренцията на над 10 000 претенденти за участие в шоуто. Всъщност редом до Вики има още няколко човека, които не са родени в Германия, но ще опитат късмета си да станат Гласът на Германия. Запитана от журито за какво участва в музикалния формат, тя отговори категорично, за да го спечели. Вики имаше подкрепата на своя ментор, както и нейната майка и сестра, които я подкрепяха зад сцената. До къде ще стигне талантливата благоевградчанка може да следите в директните предавания по немския канал Pro7, който излъчва най- интересното от The Voice of Germany.