Дъщерята на американската поп икона Мадона, моделът Леон Лурдес стана лице на пролетната рекламна кампания на модната марка Marc Jacobs и предизвика противоречия в мрежата заради външния си вид. Съответните коментари се появиха под видеото в профила на марката в Instagram.

На кадрите 24-годишният модел е заснет на няколко снимки. Лурд позира в черни шорти, сако и сутиен под формата на две големи рози. На друг кадър тя се появява с топ и пола с флорален принт.
 


Абонатите обаче обърнаха внимание на небръснатите подмишници на знаменитостта и започнаха да я критикуват, че е неподдържана. „Само не космати подмишници“, „Тази социална мрежа се нуждае от бутон за неприязън. Космати подмишници - не, не, „Космати Джейкъбс“, "Моля, скрий косматите си подмишници, изглежда мръсно", „Ужасно и отвратително“, пишат те

Някои фенове обаче защитиха модела и я похвалиха в коментарите: „Това е много свежо! Зашеметяваща млада дама"," Обичам я", "Легендарна като майка си", "Най-красивото момиче на света", "Уау, много готино ".
 


По-рано през февруари фигурата на дъщерята на Мадона в изрязани бикини беше критикувана онлайн. Папараците заснеха момичето по време на почивка в Мексико по бански костюм с животински принт с прашка. На някои кадри Лурд се разхожда по плажа с прилепнала мини рокля.

Превод: БЛИЦ