„Любовта победи“, така описват любовната си история нашата сексбомба Мелани Мартин и братът на Ник Картър от „Бекстрийт Бойс“ – Аарън Картър.

След редица раздели и събирания, преминали през арест и фалшива бременност, половингодишната връзка на Мелани и Аарън отива към олтара, след като преди няколко седмици певецът подари на възлюбената си годежен пръстен с диамант на стойност почти 50 000 лв, пише "Телеграф".

Двамата побързаха да се похвалят в социалната мрежа Инстаграм за сериозната крачка. Именно онлайн се развива и връзката им, тъй като заработват като инфлуенсъри.

Аарън и Мелани публикуват всяка своя стъпка – от ходенето до магазина до селфита полуголи в банята. Засега не е ясно кога двамата ще минат под венчило, тъй като бъдещата булка вероятно ще иска да покани свои роднини от България. Нищо чудно сватбата да се излъчва и на лайв видео в Инстаграм, както правят световните инфлуенсъри.

Наскоро влюбените си взеха второ куче порода немска овчарка, което не спират да показват в социалните мрежи. Двамата непрекъснато се изненадват, като едно от последните неща, които Аарон направил за своята изгора е да й остави цъфнала орхидея, картина и надпис на огледалото в спалнята с червило, който гласи, колко много я обича.

Мелани също непрекъснато го изненадва, особено с пикантните си снимки по бельо. Наблюдателни фенове, обаче, разкриха, че откакто се събраха отново в началото на месеца, Мелани вече не си показва толкова много тялото, вероятно заради ревността на Картър.