След 3 месеца ухажване и по 20 есемеса на ден сръбкинята Ивана Албрехт станала гадже на Наско от Б.Т.Р. "Толкова много я исках, още от пръв поглед реших, че тя е моето момиче, разказа пред "24 часа" рокаджията
Двамата се запознали по време на репетиции на рок-операта на Кирил Божков, китариста от Б.Т.Р. Наско бил разказвач, а Ивана пеела в хора. Още щом я зърнал, рокаджията се впечатлил от визията й. Твърди, че се задействала химията на любовта. Поне от негова страна. "И започнах да я зяпам, ама като най-големия селянин, не свалях очи от нея", спомня си Наско.
Той веднага разбрал, че сръбкинята си няма хал хабер за неговата известност. След премиерата двамата излезли няколко пъти и дошла лятната ваканция. Ивана си събрала багажа и заминала за Ниш за цели 3 месеца. Тогава Наско предприел атаката с SMS-ите.
После, прибирайки се от Германия с кола, се отбил в Ниш. Носел за любимото момиче перлено колие по случай рождения й ден.
Сега двамата признават, че много рядко се карат. Сръбкинята твърди, че не ревнува от фенките му. Твърдят, че почти нищо не искат да променят един в друг, защото се харесвали такива, каквито са. /БЛИЦ