Първите фенове на Мадона, закупили днес билети, са чакали от снощи пред касите за продажба на билети за предстоящия концерт на попдивата, който ще се състои на 29 август т.г. на стадион "Васил Левски" от 20,00 часа.
В Ориндж центъра рано сутринта е имало около стотина човека, пред билетния център в НДК по думите на очевидци са били събрани около 200-300 души. Пред по-малките магазини на М-свят се бяха събрали не повече от пет-шест човека, които очакваха билетите да бъдат пуснати в 9,00 часа, но поради натовареност на системата за продажба на билети те бяха пуснати след 10,00 часа. Много от операторите в магазините не можеха да купят билети известно време, защото системата им блокираше на няколко пъти. Хората са чакали с часове.
Най-напред бяха пуснати за продажба ВИП-билетите, като 50% бяха резервирани предварително. Тези билети са на цена 300 лева. В тях са включени като консумация шампанско и суши. Другите билети варират от 100 лева до 200 лева. Правостоящи: терен - 100 лева, зона пред сцената - 150 лева, Golden circle – 200 лева, Седящи: 110, 135, 165 лева и, разбира се, за най-запалените фенове, са предвидени специални VIP пакети.
Интересът към концерта на Мадона е огромен. Достъпът до стадион Васил Левски в деня на концерта ще се осъществява през 26 входа, при стриктна охрана. Деца с височина до 120 см могат да бъдат допуснати до концерта безплатно, но задължително трябва да бъдат с пълнолетен придружител.

Поп кралицата триумфално ще пристигне в София с най-мащабната и пищна продукция, която някога се е случвала у нас! Концертът, който предстои да видим на 29 август, България никога няма да забрави - 250 души екип, 3500 аксесоари и дрехи, 36 дизайнера, създали сценичните костюми за турнето, 30 контейнера сценичен гардероб, 28 танцьори и музиканти на сцената, 12 батута за тренировки на Мадона и балета, 69 китари, 10 от които - специално за Мадона.
Мадона е една от най-известните жени на планетата и без съмнение, най-успешната певица в историята на световната музика. През своята 27-годишна кариера, мегазездата издава 19 албума, продадени в рекордните над 500 милиона копия, печели седем награди Грами и прави девет супер мащабни и ултра успешни световни турнета. Обожавана, величествена, провокираща и скандална, Мадона има космически принос не само в музиката, а и в цялата културна история на човечеството. /БЛИЦ