„Първо – умна, второ – дива, три – красива“ – такава е Джина Стоева в новата си песен. В нея тя се представя толкова неустоима пред лирическия герой, че той просто „трябва да я има“. Интригата се изостря още повече, когато става ясно, че това не е кой да е мъж, а самият Леонардо Ди Каприо, на когото певицата дори предлага брак с репликата: „Di Caprio, just marry me”. 
За още по-голяма автентичност звездата от „Титаник“ присъства и във видеото, като ролята му е поверена на актьора Христо Докофф, преобразен досущ от гримьорката Светлана Якова, която е част от екипа на риалити шоуто „Като две капки вода“.  

Другият мъж в минилентата е Антонио Грозев – спортист, състезаващ се в редица дисциплини, сред които самбо, борба, джудо, европейски шампион по сумо. 

Идеята за сюжета е на самата певица, доразвита и реализирана от режисьора Николай Скерлев. 

Изкусителния си стайлинг Джина също е измислила сама, а за изработката на тоалетите се е доверила на дизайнерката Камелия Митова. Гримът и прическата са дело на дългогодишните й приятели Бони и Поли Гемеджиева. 

„Ди Каприо“ е по музика и аранжимент на Мартин Биолчев и текст на Дани Гергов и е третият проект на Джина Стоева, който тя създава като самопродуциращ се изпълнител. 

„Доволна съм от това, което правя и което ми се случва в живота в момента. Имам свободата да давам насока на желанията си и в личен, и в професионален план, което ме прави още по-щастлив човек“, коментира изпълнителката само дни след като официално потвърди новината, че очаква бебе.