Трима от най-известните участници от първия сезон на кулинарната надпревара Hell's Kitchen развиват ресторантьорски бизнес в столицата, това са - най-младият участник в шоуто Божидар Делчев - Божо, победителят Дани Спартак и сребърният медалист Филип Спасов, пише "Телеграф". 

Участничка от Hell's Kitchen е неузнаваема едва година, след края на първи сезон! Ще я познаете ли? (СНИМКА)


Преди броени дни Божо ,както мнозина познават емоционалния столичанин се похвали с новооткрит уличен бар. В личния си профил в социалната мрежа '"Фейсбук" той сподели официалната страница на заведението, а приятелите му побързаха да харесат и споделят допълнителна информация. Майсторът на топлата кухня рядко говори за любовния си живот, но винаги споменава, че жената до него го вдъхновява и това е една от причините да реализира всичките си цели в кулинарната сфера. 
 

Филип Спасов разочарова голям процент от зрителите с отпадането си на финал. Второто място се оказа стимулиращо за талантливия готвач, който обърна гръб на семейния ресторат за френска кухня във Варна и отвори хлебопекарна в столицата. Макар силната страна на Филип да са десертите, ток е категоричен, че се справя не по-малко добре с тестените изделия. Повечето асортименти ще са по рецепта на Спасов. 

Дженифър Анистън с разтърсващи признания за развода си с Джъстин Теру и ада, през който е преминала
 Най-шумните звездни сватби и раздели на 2018-а

Големият победител от първия сезон на Hell's Kitchen Дани Спартак сподели за идеята да отвори свой ресторант. "Захванал съм се със един семеен проект. В началото на пролетта с жена ми ще отворим ресторант в центъра на София. Спестявам, паричната награда от Hell's Kitchen продължава да стои в банката. Тези пари са заделени за образованието на Никола - синът му. Ще представлява малък семеен ресторант. Ще работя със Светла. Форматът ни сближи, в момента също готвим заедно. Искам да работя с нея, един вид тя да ми е дясната ръка. Знам, че мога да разчитам на помощта й. Сработваме се, тя е от малкото хора, с които не прекъснах контакт след края на шоуто", споделя Дани