Треньорката по тенис Златка, с която Ненчо Балабанов бе сниман не отдавна на турнира на Григор Димитров в „Арена Армеец”, не му е гадже. Това подчерта актьорът, като уточни, че самият той е свикнал да го свързват с една или друга дама, но приятелката му не го приела никак леко, пише "Уикенд".
В стремежа си да разсее докрай съмненията за по-близки  отношения с треньорката си по тенис, най-добрият имитатор на Бойко Борисов призна, че има нова любов в живота си. Срещнал я след като се разделил окончателно с Йоанна Драгнева, с която имаха доста дълга връзка и дори всички им предричаха скорошен брак. До такъв така и не се стигна, а като причини за това бяха сочени ту изневери, ту безконечни скандали. „Нито е имало изневери, нито скандали. Не сме се карали. Напр отив – в много добри  отношения сме и дори раб отим заедно”, коментира Ненчо, който е сред водещите на култов ото предаване „Господари на ефира”.

С Йонна се разделили съвсем приятелски, защ ото и двамата се убедили, че за момента няма как да имат пълноценна връзка.

Днес той има друга любов. За дамата до себе си не казва нищо, освен че не е нито Йонна, нито треньорката му тенис. Връзката им все още не се била задълбочила д отолкова, че всички да разберат за нея. Макар че и да стане това, Ненчо никак не се притеснява. Бил свикнал да го следят и снимат. Нямал нищо пр отив, само да не се стигало до „върли простотии”.