Българката Лаура Чуканов, която точно преди десетилетие се нареди сред най-красивите жени в цяла Америка, а наскоро премина и в отбора на госпожите, даде живот на малката принцеса Лили.

С това се похвали нейната майка Ангелина Чуканов в социалните мрежи. Гордата баба от няколко дни публикува кадри с момиченцето.

„Водихме Лили в Paris за торти. Животът е невероятен“ и „Три поколения любов“ са само част от текстовете към фотосите.

Ангелина е на гости на младото семейство в първите дни след раждането, за да помага на красивата си дъщеря с уроци по майчинство. С тази задача се е нагърбила и другата баба на Лили – майката на Мат Еми, за когото Лаура се омъжи на 10 септември 2018-а.

Голямата стъпка Мис Юта 2009 и избраникът й направиха, без да го планират, като първоначалната им идея била да съберат приятели и да полеят годежа си по време на фестивала Burning Man, който се провежда в пустинята на Невада миналата есен.

Решението партито да прерастне в сватба и да си кажат „да“ било спонтанно и мотивирано от много техни приятели, които дори преживели пясъчна буря, за да отидат на купона. Двамата планираха да направят по-голяма церемония в България това лято, но с появата на първородната им дъщеря партито се отложи.