Водещият Ники Кънчев се натъжи от смъртта на вокалистката на "Роксет" Мари Фредриксен и разказа история, свързана с щерка му. 

Както БЛИЦ информира, легендарната изпълнителка почина на 61-годишна възраст след дълго боледуване. 

"Както и очаквах днес е някакъв асансьор, нагоре и надолу...
Научавам, че вчера е починала Мари Фредриксен от "Роксет", великолепна жена, разкошна и нежна певица, ритмичен и улавящ ритъма глас, вариращ в песните на Пер Гесле, другата половинка от шведския дует. След 17 годишна битка с рака, вчера си е тръгнала.

На последния им концерт в зала "Арена Армеец" Мари аристократично седеше на столче, но продължаваше да пее. Вече се знаеше за болестта й, но цялото й поведение казваше: Не ми пука, аз се боря за себе си, аз се боря да бъда по-дълго с вас...

Онази вечер дъщеря ми гледа като омагьосана за първи път "Хубава жена" и когато Джулия и Ричард се разделиха временно в края на филма и Хубавата жена си тръгна към реалния живот в лимузина за последно, зазвуча It must have been love, и малката ми каза: Аууу, каква прекрасна песен.

Да, тати, точно така.....
Благодарим ти, Мари за песните и вдъхновението и за нас и за децата ни!!!", просълзи мрежата Кънчев. 

"Ники, няма как по-добре да бъде написано... Няма какво да добавя... Просълзи ме", пише един от приятелите на водещия под поста.