Както можеше да се очаква новото-старо лице на VIP Brother -3 ще се казва Ники Кънчев. След като се завърна триумфално в Нова телевизия със “Стани богат”, катинарено-брадатият водещ, който отскоро е щастлив баща на двe близначки”, ще вземе стола на Милен Цветков в риалитито.
Той му го беше измъкнал за малко, но пък договори доста по тлъста заплата от тази на Кънчев. Гласът на VIP Brother -3 отново ще е главният редактор на продукцията Ники Николов. Всичко това е следствие на факта, че касовото риалити отново се поверява на създателя му у нас Нико Тупарев и неговата продуцентска къща Оld School Productions, след като бившите му съдружници загробиха поредния Big Brother, съобщава Vip_bg.info.
БЛИЦ припомня, че в шоуто е поканена и бременната фолкпевица Галена, на която предлагат над 100 000 лева за участието. Предложено е участие и на палавата плейтмейка Златка Райкова и на палавият футболист Валери Божинов.

Мотото на предаването “Звезди променят съдби” вече усилено се дискутира. Мнозина допускат, че известните участници ще помагат на възрастни хора и сираци. Възможно е да става дума за щъкане на звездите между обикновените българи и изпълняване на желанията им, коментират други. /БЛИЦ