След шест години, авторката на “Елит” Нина Никол напусна предаването, за да предприеме ново телевизионно предизвикателство. Журналистката, която тази година завършва режисура, ще е съпродуцент на голяма тв продукция, която ще стартира през есента в национален ефир.
“Много ми беше мъчно, че трабваше да напусна Елит, но човек се стреми да се изкачва нагоре и нагоре, а по новия проект има доста работа. Екипът обаче го преживя още по тежко – два месеца ме разубеждаваха да променя решението си, а репортерката ни дори каза, че напуска с мен, което много ме трогна. Аз ще продължавам да им помагам, препоръчвам им гости и събития, които да снимат, консултирам ги по някои въпроси – все пак имам огромен опит в светската журналистика” – споделя Нина Никол.
“За шест години в БНТ научих страшно много, взех интервюта от много световни звезди, посетих места и събития, които никога няма да забравя, запознах се с хора от цял свят, които ще са ми приятели до живот” – вълнува се журналистката.
“В момента не мога да издам нищо повече от новия проект, освен че ще е много рейтингов и ще се излъчва по една от националните ни телевизии. Аз ще бъда и режисьор на шоуто, въпреки че главният продуцент ме убеждава да съм водеща, тъй като не се сещал за по-подходяща, но ще си помисля” – двоуми се красавицата.
В момента Нина Никол участва във ВИП-епизодите на реалити шоуто “Страх”, където преборва фобиите си заедно с Митьо Крика, Мария Игнатова и Рачков, Милен Цветков, Ники Илиев и приятелката му Саня и Емилия от “Биг Брадър”. Това ще бъде и финалният епизод на реалитито, продуцирано от Магърдич Халваджян.
Освен това журналистката продължава да води авторските си рубрики в сп. ОК!, интернет сайта vsekiden.com и да пише за сп. Ева, където за априлския брой е подготвила феноменално интервю с Вера Кочовска. Голямата й страст е режисурата, затова всеки месец снима клипове, а в момента и два филма – в “Траките” е асистент режисьор на Стилиян Иванов, а лентата за художничката Стефка Балджиева е изцяло авторска.
Не е спирала да се занимава и с пи ар-дейността си и да подготвя различни конкурси, единият от които Нощта на сексбомбите. Най-сексапилните мъже и жени на България ще бъдат избрани от светските журналисти на гранд-церемония на 23-ти март в клуб Версай.
Светлана Славкова, БЛИЦ