Няма опасност за здравето и живота на най-красивата бургазлийка Теодора Мудева, която бе провъзгласена за Мис България през 2018 година, показвайки на претендентките за хубост у нас, че няма по-впечатляващи и магнетични от нашите морски момичета.

Организаторът и лицензиант на конкурсите „Кралица на Бургас” и „Мисис Бургас” Илиана Мосинова разказа какво реално се е случило зад кулисите на Летния театър снощи.

Тя разкри, че всъщност хубавицата е припаднала в ръцете й и тя лично се е обадила на тел. 112, за да й бъде оказана първа помощ.

Ужас! Мис България 2018 прижълтя и се свлече на сцената (ВИДЕО)

В гримьорните е бил повикан и баща й, който е бил сред публиката. Той я придружил до линейката и в болницата, уточнява Флагман.бг.

Преумора и силен стрес от много ангажименти през последните дни са в основата на неприятния инцидент от снощи.  Отличничката на Английската гимназия в Бургас се подготвяла за важен изпит, с който да покрие критерии по високите нива на SAT. Подготвяла се и за национално състезание в клуба по спортни танци в „Бургас -1975”.

Мосинова каза, че в деня на конкурса Теодора е имала ангажименти да танцува в началото, да журира и на финала да короняса следващата кралица на Бургас.

„Гарантирам ви, че сме съобразили натовареността на програмата й”, каза Мосинова.

Тя е разговаряла преди минути и с Ани Мудева – майката на Теодора. Г-жа Мудева обяснила, че снощи момичето е било прибрано у дома след стабилизираща процедура в болницата, но няколко часа по-късно отново се е почувствала зле и се е наложило да я върнат в здравното заведение, за да е под наблюдение.

Близка приятелка на Теодора разказа, че тя не страда по несподелена любов, напротив - отскоро има гадже, двамата били лудо влюбени и непрекъснато били заедно. Той е бил  в Летния театър, за да я гледа в целия й блясък.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!