Вокалистът на германската метъл група „Рамщайн“, известна със скандалните си сценични изяви и шокиращо пресъздаване на брутални сексуални актове в садо-мазо стил по време на концерти, предизвика невижан фурор в мол в Москва. Тил Линдерман се появи за представянето на своя книга и среща с фенове, придружаван от… сексуална робиня.
 
Жената, наета за необичайното събитие, беше облечена от главата до петите в черен латексов костюм, покриващ включително лицето ѝ. В предната му част имаше две дупки за очите и една по-голяма – за устата.
 
Костюмът на „робинята“ беше покрит с халки, а за врата ѝ беше закачена каишка, за която Линдерман я развежда из мола. Преди появата на фронтмена жената пълзи по пода, превръщайки се в абсолютен символ на подчинението към своя господар.
 
След това тя се изправя бавно и предизвикателно на високите си токчета и докато подава език през дупката в костюма, е предадена в ръцете на Линдерман. Той я държи до себе си по време на цялата среща с феновете, където невъзмутимо раздава автографи.
Превод и редакция: БЛИЦ