Лили Иванова стана и готвачка на музикантите си. Певицата реши сама да приготви здравословна, но питателна храна на оркестъра си , за да могат музикантите да влагат повече сили в репетициите и да не мислят за странични неща, пише "Телеграф".

Тя им направи гофрети и бъркани яйца, като за целта използва само био продукти. Лили лично е купила гофретника от Германия има си и лична рецепта за това, но не казва на никого пропорциите си. Иванова гарнира гофретите с мед и черен шоколад, но на музикантите ги прави с млечен.Примата на естрадата не изневерява на стила си дори когато готви. Пременена и нагласена като за концерт, с любимото си рокерско яке и с малка дамска чанта се вихри в кухнята.

Самата Лили казва: "Тайната ми е в нещо, което на много хора се струва странно, но е така - ям много мед, направо в промишлени количества. За един месец изяждам към 2,5 - 3 кг мед и това е съвсем сериозно. Всеки ден хапвам по стотина грама, а понякога и повече като не забравям да пия и много вода. Задължително е обаче медът да е истински, а не блъскан с глюкоза."

Лили иска да научи музикантите си и на друго - "Винаги се стремя да ставам от масата малко гладна. Отдавна са го казали хората: Когато чувстваш, че ти е най-сладко - спри да ядеш. Храната ми е точно толкова, колкото е юмрукът ми. Храната ми дава сили, но тя не е смисълът на деня ми."