На 18 януари Православната църква почита паметта на Атанасий Велики. Този ден носи повод за празник в много български семейства, а на особена почит Атанасовден се радва в семейството на ръководителя на оркестър “Канарите“ - Атанас Стоев, предава "Планета".
Тази година празникът ще обедини три поколения именици – Атанас Стоев, Атанас Стоев- младши и най-малкият представител на музикалната фамилия – Атанас Стоев III. Тържеството ще се състои в София, а всичко го очакват с много радост и трепет, защото това ще е първи имен ден за сина на Джена и Атанас Стоеви.

Само след два месеца пък, на 24 март, момченцето ще отпразнува и своята 1-ва годинка. Със сигурност много изненади очакват и тримата Атанасовци, а поздравителни картички и обаждания  правят горд доайена във фамилията – Атанас Стоев-старши.

Ръководителят на оркестър “Канарите“ и съпругата му Надя Стоева посрещнаха  2018 година в Турция, където бяха специални гости на наши сънародници. Джена и Атанас Стоев-младши пък преди няколко няколко дни се завърнаха от зимна ваканция в Пампорово, която ги зареди с много настроение и емоции за големия празник.