„Имам мъж до себе си, но засега ще запазя името му в тайна.“ Така Мис Плеймейт 2016 Магдалена Бадер отговаря всеки път на въпроса има ли си гадже. Мистерията, в която забули любимия си, предизвика любопитството на феновете. Защо една плеймейтка, която сама признава, че е жадна за слава и популярност, ще пази личния си живот в тайна?
 
Е, причината се оказа банална, колкото приказката за хубавите ябълки и прасетата – гаджето й просто е 65-годишен, не особено симпатичен, но пък фрашкан с пари баровец, пише „Галерия“.
 
Бизнесменът има хотели в Слънчев бряг и макар да не е от „големите риби“, разполага с достатъчно средства, за да угажда на всички прищевки на Бадер. Именно възрастният мъж финансира последното й ново начинание – онлайн бутик за дрехи.
 
Подобно на колежките си плеймейтки Николета Лозанова, Златка Райкова и Ася Капчикова, Магисъщо реши да открие свой собствен бранд.
 
Марката „by Magi Bader“ засега не е особено успешна, но силиконката няма притеснения за финансовата си стабилност. Тя не разчита на приходите от бранда си и изцяло зависи от 65-годишния си любим. Хотелиерът й помагал и в грижите за 6-годишния й син, като се стараел нищо да не липсва на момчето.
 
25-годишната Маги има син от бившия си съпруг Марио, с когото са разведени отдавна. Двамата поддържат добри приятелски отношения, но финансово не можела да разчита на него. Бащата на детето плащал минимална издръжка, крайно недостатъчна за високия стандарт на Бадер.
 
Слава богу, преди близо 2 години по време на светско парти се запознава с богатия бизнесмен, който, макар и в пенсионна възраст, я дарява с блага, за каквито само си е мечтала. „Да, на теория може да ми бъде дядо, но на практика е просто един богат чичко“, шегувала се Бадер пред приятелки.