Един от любимите изпълнители на дамите в България – Орлин Павлов, ще бъде специален гост в „Нарисувай се...” на 8 март, от 13.00 часа, по Фен ТВ. Той ще отправи своите празнични пожелания към нежния пол и ще създаде празнично настроение със своя музикален избор.
Победителят в първото издание на Денсинг старс е избрал песни на Снуп Дог, Дъфи, Фърги, Джордж Майкъл, като признава, че именно с тези парчета започва неговата сутрин. Със сигурност хита на Дъфи – „Mercy” има по-специално място през последната година за него. Той и неговата партньорка Яна събраха най-много точки в Денсинг старс, изпълнявайки Ча-ча на фона на песента.
В предаването „Нарисувай се...” Орлин демонстрира и отлични умения с четката. Зрителите ще видят неговия поглед в изкуството на 8 март, а певецът обяви и началната цена на своята картина – 5 лв.
Ден по-рано, на 7 март, в музикалната рубрика по Фен ТВ ще гостува Ивена. Нашумялата фолкзвезда признава, че един от нейните идоли е Лили Иванова и всеки млад изпълнител има какво да научи от нея. Ивена разкрива и любопитни подробности за еротичен шопинг, който си спретнали с Алисия и сръбската звезда Индира Радич в Хърватска. Певицата издава и нейната тайна каква трябва да бъде жената, за да се хареса на мъжа до нея. „В нарисувай се...” Ивена пооткрехна завесата в личния си живот и става ясно, че има мъж до себе си. Клюките вече я свързват с много известна личност, но тя отказа да разкрие коя е тя. /БЛИЦ