Когато не пее и не танцува, Орлин Павлов има завладяващо хоби. Дялка миниатури... и то от доста отдавна, призна той в авторската рубрика на Нина Никол за сп. ОК! “Много обичам да правя различни фигурки от дърво, особено, когато съм сам сред природата. Издялкал съм безброй неща, все миниатурни. Това е мое хоби от много малък. През 90-та година бях на училищна екскурзия в Рила, интереснен метеоритен дъжд падна през нощта, аз много му се любувах и тогава край огъня започна моето хоби към дялкането” – разкри Орлин.
Победителят от Денсинг старс за първи път показва и най-любимия предмет, който къта в дома си. Това е ножчето от слонова кост, който е бил на дадо му – герой от войната.
“Бил е летец, на 10 декември 1943 год. е имало бомбандировка над София. Той е излетял и не е имал шанс да кацне жив. Намерили са в него един пръстен и това ножче, което е много скъпо за нашето семейство” – гордее се екс-вокалиста на Каффе...
Останалите любими предмети на Орлина са хилката за тенис на маса, медалът спечелен през 2003-та година след футболно състезание със звезди, иконата на Дева Мария, подарена му от партньорката му от Денсинг старс Яна, гилза, която не е извадена от неговото тяло и снимка от първи клас.
“Учих 8 години в 38-мо училище, в първи клас бях влюбен в дъщерята на Анахид Тачева – сладко русо момиченце. Сега живее в чужбина” – признава старите си “грехове” Орлин.
Красавецът никога не се разделя и с късмета от баницата “Който пее-зло не мисли”, който му е нещо като талисман.
“За тази година си пожелавам най-вече да съм здрав. Самият аз не мога да правя баница с късмети, но много добре се справям с пържени яйца... мога да добавя и късмети към тях”.
Още едно признание направи победителят пред Нина Никол. Първата му кола е била трабант, с която се спасявали от полицайте.
“Дядо ми имаше 7 трабанта и ми даде единия. Това беше в началото на нашата кариера с група Каффе – 2002-ра година. Ходихме на участия с него, спирали са ни полицаи, а трабанта пълен освен с хора, и с техника. Полицаите ни питат “какво пееш, чалга ли... а щом не е чалга, айде бегай”. Не изкарваш пари, значи си свободен. Беше хубав номер с трабанта, целия раздрънкан, всеки момент ще се разпадне” – смее се днес Орлин./Светлана Славкова