Майстор готвачът с хаплив език Борис Петров скочи на колегата си шеф Иван Манчев, а повод за създалото се напрежение се оказа визитата на папа Франциск у нас и поднесените ястия на придружаващите го кардинали. Това пише в. Телеграф.

Недоволството си шеф Петров изрази чрез официалния си профил в социалната платформа Фейсбук.

„Няма по-смешно „страхотно“- четиво, (с каскет)..и когато Моисей отново слезнал от планината и видял, че олигофрените пак си продължават с идиотиите си за изграждане на лъже-култове.......!“, пише Борис в под споделен линк с интервю на водещия на „Черешката на тортата“.

Думата „страхотно“ не случайно е употребена в кавички, тя бе акцент в представянето на гозбите на Иван Манчев.

„На кардиналите ще бъде поднесено едно страхотно ризото с морски дарове. След това ще приготвим свинско печено с пюре и сос от трюфели. Ще има и салата от розови домати, печени чушки, сирене и пресен босилек, както и крем супа от зеленчуци“, бяха думите на кулинаря в ефира на Нова телевизия.

Очевидно фактът, че Манчев е успял не само да види, но и да сготви на папската свита, е подразни бившия брадър, който изненадващо отнесе критики и от последователите си в мрежата.


„Имах честта покрай посещението на Папа Франциск да готвя за папската свита от 35-имата кардинали, които го придружаваха. И предполагам за вас ще бъде любопитно какво меню им предложих:
✔️Комбинирана салата: домат, печена чушка и сирене от региона.
✔️Крем супа от зеленчуци с трюфел.
✔️Ризото с морски дарове.
✔️Печено свинско с картофено пюре и сок от манатарка.
✔️За десерт свежи плодове“, написа преди часове пък шеф Манчев в личния си фейсбук профил, където качи и снимки от срещата със светите хора.


ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!