Павел забрани на Цветелин Маринов да се доближава до любимата му добричлийка и го накара да изтрие телефонния й номер. Настоящото гадже на Преслава -  ревнивият бабаит Павел Лазаров е заплашил бизнесмена Цветелин Маринов да спре да говори наляво и надясно глупости за неяу.
 

Двамата мъже са се засякли в известно столично заведение, като при вида на Цуни, избухливият Лазаров директно е скочил от стола си и отишъл на масата на плевенчанина. Татуираният Павел гневно заявил на Маринов да стои далеч от Преслава и да спре да си измисля, че е имал връзка с нея, твърди „Таблоид“.
 
Ревнивият Лазаров, когото фолк певицата скоро официално представи пред всички, насъбрал гняв срещу хилавия земеделец още докато Цуни беше в Къщата на „ВИП Брадър”. Още с влизането си в риалити шоуто Цветелин Маринов започна да разказва истории, по-голяма част от които се оказаха лъжа. Той сам си съчини версията, че е имал секс афера с Преслава преди няколко години.
 
Според наши източници плейбоят използвал приятелството си с гласовитата Петя и се възползвал от него, като започнал да разказва на всичките си авери, че я е „минал“ и дори преди няколко години се провъзгласи за нейно гадже. Във „ВИП Брадър” Цветелин отново се опита да намекне, че е имал вземане-даване с добричлийката. Именно заради съчинените му истории Павел набрал на мислещият се за плейбой земеделец и само чакал удобен момент да го „строи в две редици”.
 
Цуни е предупреден да изтрие номера на Преслава от телефона си, както и да не разправя, че е спал с нея. Павел приклещил бившия интимен приятел на фолк певицата Елена Паришева и директно му казал, че ако не се вслуша в думите му, ще си изяде боя.
 
Плевенският бизнесмен Цветелин Маринов за първи път влезе в медийното пространство като гадже на фолк певицата Елена Паришева, а впоследствие станаха известни и авантюрите му с изкусителката Калина Паскалева и няколко столични бръмчалки. Зърненият бос го играе голям плейбой и сваляч, но си го отнесъл от избухливия Павел, който му показал, че не трябва се доближава до чужди жени, с усмивка отбелязват очевидци на унизителната за плевенчанина сцена.