На 14-ти февруари, освен празника на влюбените - Св. Валентин, Райна и Константин ще отпразнуват още един празник. Тази дата винаги ще бъде специална за тях, тъй като на нея се навършват пет години от началото на връзката им. В по-голямата част от Деня на влюбените, Райна и Константин ще бъдат разделени, тъй като имат участия в различни градове.
Райна ще пее за празнуващите в известен пловдиски клуб, а Константин ще вдигне градуса на купона в популярна дискотека в Хасково, съобщиха от planeta.tv. 
 Двойката, превърнала се в символ на любовта в поп-фолка ще се събере в по-късните часове, за да отбележи празника. В навечерието на Св. Валентин, Константин направи и своя подарък към зрителите на телевизия “Планета”. Певецът на 2007 г. зарадва почитателите си с видеоклип към баладата “Излишен”, която ще включи в предстоящ албум.
На 26-ти февруари Райна и Константин заминават на турне в САЩ, което ще продължи месец и половина. Два дни по-рано, изпълнителите ще се включат в концерта-спектакъл по повод Годишните музикални награди на телевизия “Планета”. /БЛИЦ

.