Редица родни звезди доказаха през годините, че не е нужно да сключиш брак, за да бъдеш щастлив. Голямата разлика във възрастта също не е фактор за звездните семейства, пише HotArena.
Коко Динев е известен във фолк гилдията с връзките си с редица фолкпевици, но излиза, че Емилия е най-голямата му любов. Двамата се запознават през 2001г., а две години по-късно тойсключва брак с колежката й Анелия. Емилия се омъжва за свиленградски митничар. Семейнитевръзки на двамата не продължават дълго и пътищата им отново се пресичат. Сватбата не е на дневен ред в семейството, а Емилия обяснява, че стара за бяла рокля. Двамата имат син Иван, а в момента Емилия очаква второ дете от Коко. 

17 години делят Люси Иларионов от половинката му Ани Хоанг. 41-годишният режисьор се запознава с Ани на концерт, на който Ани изпълнява на пиано произведението на Бах „Двугласнаинвенция“. Той остава впечатлен от момичето и не след дълго следва първата им. В началото те нямат намерение да стават гаджета, но любовта им помамва. Наранени от предишни връзки тази любов е като подарък от съдбата. Ани не е причината Люси да се разведе с жена си. Днес двамата живеят под един покрив, но нямат брак, нито деца. 

Галена е сериозно обвързана от 10 години с вафления бос Гали Анастасов. Двамата се срещнали на купон организиран от Преслава, по случай рождения й ден. Няколко месеца по-късно Галин йзвъннал да пее на работниците от неговата фирма. Когато отишла разбрала, че е преметната и сеозовала в компанията на няколко негови приятели. Той й признал, че много я харесва и така двамата се залюбили. Клюката носи, че двамата са се венчали тайно в чужбина. Имат син Стефан, а от месец звездата е бременна с второ дете. 

Черната Златка все още н може да заживее официално с половинакат си Миро, който не получава развод от жена си. Въпреки брачните неволи Миро и Златка очакват бебе през ноември.

Мария Игнатова и Димитър Рачков са от двойките, които зложелателите разделят постоянно. Те заедно от 8 години, но поне за сега не мисля за сватба. Двамата твърдят, че никога не са били разделени, а бракът не е тема за разговор. Мария споделя, че синът й, Виктор много иска сестричка, а тя е готова да стане майка за втори път.

Актьорското семейство Алекс Сърчаджиева и Иван Ласкин също живеят без брак. Двамата са с 13 години разлика. Срещат се в момент, в който преживяват лични проблеми и са загубили надежда, че късметът е на тяхна страна. Еднакво избухливи са, мразят лъжата, говорят директно с всеки и трудно отстъпват от мнението си. В края на 2010-а се сдобиват с дъщеря, която носи името София. 

Захари Бахаров и Диана Алексиева се запознават на сцената. Срещат се преди 11 години, но в края на 2008г. пътищата им се пресичат. Влюбената двойка заживява заедно, но така или иначе сватба не е имало. От любовта им се раждат две деца – Максим и Кая. 

Деян и Радина са заедно от 5 години, а преди месец се роди и първородният им син – Христо.Двамата никога не са говорили за брак, макар че малко след раждането на детето тръгна слух, че са се сгодили тайно, а по-късно новината бе потвърдена от бащата на Радина. 

Както е известно, Анастасия е бивша на Донков, от когото има син на 11-години – Деян младши. След края на връзката си тя се залюби с актьора Христо Петков. От него има син, който е на 2 годинки. 

Актрисата Силвия Лулчева категорично отказва да се подпише в гражданското с бащата на дъщеря си Васил Бинев, с когото живее на семейни начала. Паричната е в неуспешен неин първи брак.