В последните два дни наградите на “Планета” станаха по-коментирани не с дебюта на Азис като артист на “Пайнер”, а с “хладните” отношения, които демонстрирали Райна и Константин зад кулисите на НДК. “В написаното е вярно само, че турнето ни в САЩ се отлага, и то защото организаторите имат проблеми с документите, а не ние, сподели Райна за “Монитор” - С Коцето сме заедно.
Още не мога да проумея - толкова ли им е скучно на журналистите у нас, че се занимават с нас и ни вкарват непрекъснато във филми. Явно не проумяват как в една връзка двама души могат просто да се обичат и всичко между тях да е наред.”
Най-адекватната танцьорка сред певиците благодари и за комплимента, според който искала да се яви на кастинг за модели в задокеанска агенция. “Нямам такива амбиции. Някак си държа повече на кариерата си тук и на обучението си”, каза студентката по психология в НБУ. С присъщото си чувство за хумор инатливата македонка сподели, че изобретателността на хората стигала и по-далече от драмата с “раздялата”. Често й се случвало да види как във фейсбук някой се представя с нейните имена по паспорт и снимки, а юзърите с подобен звезден профил в скайпа вече е спряла да ги брои. /БЛИЦ

.