Райна, която доскоро обикаляше света основно в компанията на най-добрата си приятелка – моделката Велина Узунова, вече пътува в мъжко присъствие, пише "Уикенд".

Певицата най-накрая призна официално, че не е сама, а има силно рамо до себе си. Тя обаче отказва да сподели кой е мъжът, спечелил сърцето й.

Въпреки че не издава името на любимия си, Пилето от Сандански наскоро даде да се разбере, че е влюбена до уши в него. Тя „окичи” своя снимка от Швейцария, където е в момента, с думата „любов”, написана на няколко езика. По този начин информира всичките си фенове, че сърцето й вече не е свободно. Вероятно за да няма никакво съмнение в това, Райна и в прав текст съобщи, че си има мъж. Той обаче не се вижда на нито една снимка, защото е зает да ги прави и няма как да позира за тях.

Години наред Райна пазеше мълчание около личния си живот. След връзката с колегата си Константин и танцьора Светльо, с когото си партнира в шоуто „ВИП Денс” на Нова тв, певицата така и не успя да създаде сериозна връзка. Явно обаче 35-годишната изпълнителка най-накрая е намерила подходящ човек за себе си.

Райна дори намекна за годеж, като публикува знак за диамант в два от своите профили в интернет. На пръстите й обаче не се виждат пръстени, което вероятно означава, че поне за момента годежът е само идея, която предстои да се осъществи.