Звездата от сериала "Забранена любов" Фахрадин Фахрадинов е имал доста скандално минало. Младият актьор, който изпълнява ролята на Явор Белев в тв поредицата, допреди 2 години е заработвал като еротичен модел в порностудио, научи "Уикенд".
За да се издържа като студент, Фахрадинов се е събличал в интернет сайт пред погледа на богати хомосексуалисти от Америка. За да го гледат как мастурбира, клиентите на сайта са плащали с кредитни карти. минута от това удоволствие струва 2 долара. Не е ясно каква част от парите е стигала до Фахрадинов, но според запознати ставките за моделите варират между 25-30% от сумата. Отделно, ако са доволни, клиентите изпращат и бакшиши на виртуалните порнозведи.
Вестникът се е сдобил с уникален видеозапис на 17-минутен сеанс на актьора, в който той мастурбира и говори нецензурни думи.
Актьорът от "Забранена любов" се представя като Фери в еротичния интернет чат. Тогава той е значително по-слаб и с по-дълга коса. Въпреки че бил най-оборотният сексмодел, Фери внезапно напуснал студиото и се впуснал в актьорската си кариера. /БЛИЦ