Росен Петров ще бъде гост в поредното издание на токшоуто „Търси се…” , тази събота, 11 април, от 11.00 часа, по bTV. Каква е цената на професионалната свободата, лесно ли се излиза от сянката на Слави Трифонов, какъв е Росен в живота и в любовта – това зрителите ще разберат от самия него и от най-близките му хора, с които ще го изненадат водещите Меги и Нели.
Най-любопитна ще е срещата на Росен с неговите родители – Петър и Станимирка, които дават първото си интервю, за да разкажат какъв е той като син.

Майката и бащата на Росен признават, че той е бил изключително добро дете, което се интересувало предимно от книгите. Те разкриват кое е било първото му гадже и че единствената му приятелка, с която ги е запознавал, е Яница – балерината от „Шоуто на Слави”, с която Росен е имал дългогодишна връзка.

Росен ще се срещне и с най-добрия си приятел извън телевизионните среди – Станимир Зашев. Двамата се запознават още първите дни на следването си в Полицейската академия в Симеоново и до днес са изключително близки приятели.  От тази изненада ще стане ясно, че на два пъти Росен е бил на прага на брака. „Връзките ми обикновено са дълготрайни, живеем заедно и единствено моята нерешителност ми е попречила да направя по-сериозна крачка”, признава в студиото Росен Петров.

С една от големите му любови ще го срещнат Меги и Нели. Това е режисьорката Стефка Райкова, с която Росен работи и по сегашния си телевизионен проект „Операция Слава”.  Двамата са били влюбени 5 години, а любовта им пламва още по времето на „Ку-ку”. Тя ще признае и какви следи е оставил Слави Трифонов върху Росен и как той се е променил след раздялата със шоумена.

„Със Слави не сме се чували нито веднъж откакто напуснах шоуто”, разказва Росен. За работата му с Дългия ще му припомни и друг негов приятел – Любен Дилов-син. Той ще предизвика Росен да се обади на Слави и да попита на шега „Що така, бе Миме?”. На живо в студиото водещите ще изберат телефона на шоумена, а какво ще се случи по-нататък зрителите ще разберат в събота.

Актьорът Любо Нейков ще разкаже за съвместната си работа с Росен Петров и как след напускането на „Шоуто на Слави” двамата отново се събират да работят заедно. Последната изненада за водещия ще бъде свързана с още един негов телевизионен проект - „Шоуто на смехораните”, а за идеята ще разкаже в студиото продуцентът Евтим Милошев.

Водещите Меги и Нели пък ще изненадат и двамата като им предложат идея за балет на шоуто – това са танцьорки, облечени като плейбой зайчета във военни униформи. /БЛИЦ