Фики и Преслава категорично обявиха връзката си на сватбата на колегите си Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар. Двамата се появиха заедно и буквално не се отлепиха един от друг цялата вечер. Според запознати Фики и Преслава, които преди време бяха спрягани като любовници отново са подновили връзката си, но този път отношенията им не се основават само на креватна гимнастика, а упорито са се задълбочили.
Клюката мълви, че чалга фурията от Добрич най-после е решила да даде шанс на младия си колега, който бил влюбен до уши в нея още от дете, пише столичен ежедневник.
 

„Миналата година Преси го заряза, защото го намираше за твърде малък. Сега обаче явно ситуацията се е променила. Изглежда влюбена и много щастлива с него", коментират близки до двойката. "Щастлива съм с него", казала неотдавна певицата на своя колежка.

На сватбата на Джена Преслава била буквално като залепена за Фики. Двамата дори отправили общ поздрав към младоженците, като им пожелали любовта им винаги да ги изгаря със същата сила и да продължи завинаги. Присъстващи разказват, че двамата колеги дошли заедно и си тръгнали заедно. През цялото време се държали така все едно не чуват и не виждат никой друг.

„Сватбата ги разчувства, въпреки откровения кич. Освен това Преслава все пак се нареди за букета. Колкото и да се прави на мъжемелачка, може би този път, малкия Стораро я е трогнал наистина и се е замислила за по-сериозни неща", шушукат из музикалните среди.

Припомняме, че бурна в истинския смисъл на думата се оказва любовта между Фики и Преслава, които ту се събират, ту се разделят, щом останат без половинки до себе си. Наскоро изпълнителят на „Вертолета" отнесе здрав пердах от мутри заради отношенията си с Преси, която през последните месеци овърша целия роден хайлайф, но в крайна сметка би шута на всички. Вместо да се стресне от побоя обаче, Стораро Младши се нахъса още повече и без грам притеснение се появи й на рождения й ден, макар и с разбит нос. Явно непукизмът на младежа все пак е успял да трогне певицата, която от тогава насам гледала със съвсем други очи на него.