Представянето на Преслава във "Вип Брадър 3" завърши повече от успешно. Именно това провокира Svetsko.com да разкрие най-после истинския хонорар, който получи звездата.
Още преди да влезе в Къщата сумата, която Преслава ще получи по договор бе широко коментирана. Предложения и догадки заляха интернет пространството, но нито една от тях не уцели точната цифра. А тя е само една - 90 000 лв. Точно срещу толкова певицата се съгласи да бъде гост-звезда в Къщата за седем дни. Елементарната математика показва, че за всеки ден престой във "Вип Брадър" тя е получила по 13 000 лв. Това е близо три пъти повече от другия финансов колос в шоуто, Малък Тошко, чийто хонорар от над 200 000 лв. се разпределя по около 4000 на ден.
Преслава наистина има повод да празнува, но това ще се случи след около седмица. Дотогава звездата на телевизия "Планета" има музикални участия всяка вечер. Тъй като Преслава трябва да раздели грандиозния си хонорар от шоуто със своите продуценти, тя ще получи едва между 30-40% от него. Въпреки това сумата от 90 000 лв. я превръща в абсолютен рекордьор. Нито един ВИП участник в риалити шоу не може да се похвали с това.  Азис получи за своя 14 дневен престой във "Вип Брадър 2" 100 000 лв., което прави дневна надница "едва" около 7150 лв. /БЛИЦ