Най-новият хит на Преслава, „Червена точка” се сдоби и със свое видео. Клипът е истинска смесица от лукс, сексапил и висок адреналин.
Първият от елементите в новото видео на горещата певица, който прави впечатление, е невероятният „Астън Мартин”, който тя подкарва. Колата, запазена марка на Джеймс Бонд, толкова впечатлила родната прима, че тя на момента пожелала да го има ... в клипа си. По време на снимките даже така се увлякла, че на няколко пъти превишила допустимата скорост, без, разбира се, да поставя в опасност присъстващите на снимките.
В клипа Преслава се оставя на удоволствие не само на високите скорости, но и на изкушението да се повози в луксозен частен самолет. И не само това – тя стига докрай и ... запалва цигара, отдавайки се изцяло на усещането да си истинска жена. Няма по-еротичен жест от това да поставиш елегантно цигара между сочни устни – оръжие № 1 в арсенала на всяка жена за омайване на любимия. „Това бе и нашата идея – да покажем как едно такова минимално движение може да има такъв огромен ефект върху противоположния пол”, споделиха от екипа по заснемането. „Затова трябваше и да сме много внимателни каква марка цигари използваме – те не само трябва да са олицетворение на стилната и модерна жена, но и да носят в себе си усещане за лукс и желание.” Неслучайно се спират именно на най-хитовата марка на родния пазар в момента – “Merilyn”. Тя е истинско въплъщение на женствеността и бижу към стила на всяка дама. Преслава даже така се прехласнала по новата си придобивка, че носи със себе си кутия от любимата си марка навсякъде, дори и само за да я покаже на околните. „Merilyn” е вече част от стила й”, разкриват близки до звездата на „Пайнер”. /БЛИЦ