Четвъртият сезон на „Фермата“ даде първа жертва. По време на последния дуел в шоуто между Цветан и Роман, емигрантката Росица се спъна и сериозно нарани крака си. Това наложи изпращането й в болница, където да й бъде направена рентгенова снимка. Заради травмата си майката на две деца не успя да изгледа дуела от мястото си на арената, но пък с радост научи, че съотборникът й Роман е надвил най-големия й неприятел в шоуто Цветан.

Късно вечерта, почти в края на партито, Роси най-накрая се завърна в стопанството. И макар че куцаше, тя се появи с широка усмивка на лицето. Емигрантката побърза да успокои всички, че травмата й не е толкова сериозна, колкото изглежда и че за щастие не е счупила глезена си, а само го е навехнала тежко.

В момента, в който се срещна очи в очи с победителя Роман, Роси побърза да се пошегува с него и го накара да й изреди буквите от азбуката. Причината е, че по време на първата игра в снощния дуел, емигрантът повече от 15 минути не успя да нареди правилно азбуката и в крайна сметка завърши с шест сгрешени букви.