Деян Донков и Радина Кърджилова се преродиха с раждането на своето първо бебе. Малкият Христо, който е само на 3 седмици, като че е решил всички проблеми на родителите си със самото си появяване на бял свят. Времето, в което двамата се караха и дърпаха по улиците, вече е в историята. В момента те са на върха на щастието, не спират да се усмихват и да се държат за ръце, пише столичен ежедневник.
Актьорското семейство бе засечено, докато разхождаше новороденото си бебе по централните софийски улици през уикенда. Доскоро нетипично за двамата родители, те изглеждаха спокойни и доволни от живота. Ако преди време Радина най-често изглеждаше нацупена и страдаща, сега цялото й лице излъчваше щастие. Деян пък, който преди раждането на детето най-често бе нервен в присъствието на половинката си, с която постоянно се караше, сега също бе усмихнат, спокоен и очевидно щастлив.
 

Семейството се премести в ново, по-широко жилище, малко преди раждането на бебето. Около 7,30 часа вечерта родителите излязоха да разходят детето по хлад. От пръв поглед личеше, че Радина е свалила доста от натрупаните по време на бременността килограми, които и без това не бяха много. Все още има коремче, което обаче сигурно също скоро ще се прибере. „До месец-два няма да личи, че е раждала", коментираха хора по улиците. От наедрелите й гърди изглежда, че има доста кърма и детето най-вероятно не е на изкуствено хранене.

Кърджилова очевидно няма много време да се гласи, защото се беше облякла в съвсем обикновена червена рокличка и бе обула удобни гуменки, както правят повечето майки на новородени бебета. Красивата актриса не носеше никакъв грим, но всички, които я видяха, прецениха, че усмивката й е по-добро разкрасително средство от макиажа.

Деян Донков също не се беше престарал с тоалета, като дори бе пропуснал да сложи колан на панталоните си, какъвто му е нужен, тъй като явно и той е заслабнал. Това му изигра лоша услуга, когато реши да напазарува в кварталния магазин плод-зеленчук. Актьорът се наведе, за да избере плодове, при което панталоните му се смъкнаха и на показ излязоха задните му части.
 

Много от минаващите край двойката извърнаха очи от неудобство, но самият Донков така и не си даде сметка за гафа. За него не разбра и Радина, която през цялото време оглеждаше витрината и спокойно си почесваше лявото бедро, друсайки бебето в количката. Това бе един от редките моменти, в които тя се докосна до количката. Почти през цялото време привилегията да я тика бе отстъпена на татко Деян. Очевидно защото вече има опит с големия си син от актрисата Анастасия Ингилизова, а може би и заради неравните софийски улици и тротоари, актьорът бе поел в свои ръце тази нелека за родните майки задача.

Двойката предпочита да разхожда детето в кошчето за кола, вместо в коша за новородени. То е по-компактно и удобно за пренасяне, а за толкова малко бебе е без значение кое от двете ще бъде избрано.