Зрелищно шоу с много музика, танци, светлинни ефекти и изненади зарадва гостите на първия самостоятелен концерт на Орлин Павлов, който се състоя вчера в зала 1 на НДК. Музикалният спектакъл се превърна в докосващо преживяване за публиката, тъй като Орлин Павлов представи както свои познати парчета, така и нови хитове, част от албума му „Още малко...”.

Феновете в залата успяха първи да се сдобият с албума, който е резултат от вдъхновяващи случки и емоции, събирани през годините и изляти в музика.

Една от големите изненади на вечерта беше новата съвместна песен на приятелското трио – Орлин Павлов, Владимир Ампов – Графа и Любо Киров. Парчето носи заглавието „Приятели завинаги”. Орлин, Графа и Любо изпълниха парчето за първи път пред публика и буквално взривиха залата.За уникалната атмосфера на събитието се погрижиха и другите участници в концерта Белослава, рапърът Бобо, Мартин Ташев /тромпет и вокали/, Милен Кукошаров /пиано/, Васил Вутев /барабани/, Борислав Бояджиев – Борче /перкусии/, Владислав Мичев /тромбон/, Димитър Льолев /саксофон/, Георги Стойков /тромпет/, Евден Димитров /бас/, Волен Милчев /вокали/, Ангел Дюлгеров /китара/ и DJ Stephan Love.Първият самостоятелен концерт на Орлин Павлов се осъществи със специалната подкрепа на Fibank. Клиенти и партньори на банката бяха първите, които имаха възможност да се срещнат с Орлин Павлов преди концерта, да се снимат с него и да поговорят за емоциите, които създава хубавата българска музика. Певецът раздаде автографи върху тениски с неговия лик и акапелно подгря феновете.

Концертът в София постави началото на национално турне на Орлин Павлов, което носи името на албума „Още малко...”. Музикалната обиколка ще премине през Пловдив, Бургас, Варна и Велико Търново. Турнето се осъществява с генералното спонсорство на хотел “Адмирал”, Златни Пясъци и подкрепата на Първа инвестиционна банка и Transitions от Есилор България.