Николета Лозанова се похвали, че ще забременее и ще има момиченце. Ексводещата на "Папараци" направи това в личната си страница в социалната мрежа.
От много време се говори, че плеймейтката е бременна, а детето е плод на любовта й с Ники Михайлов, с който се събра преди няколко месеца.

 Засега това остават само слухове, но пък Николета реши да си пробва късмета чрез игра в мрежата, която явно й отрежда отново да глези принцеса.БЛИЦ припомня, че Лозанова вече има едно дете от футболиста Валери Божинов. Малката Никол вече е в центъра на прожекторите, а звездната й майка се старае принцесата й да не бъде лишена от нищо.

Дали наистина НиЛо е бременна, може би ще разберем скоро. След звучното си напускане на светското предаване "Папараци" се заговори, че брюнетката ще бъде част от "ВИП брадър", който тази година е под мотото на любовта. Част от слуховете мълвяха, че дори тя ще влезе в Къщата под ръка с Ники Михайлов. Вестник "ШОУ" писа, че всъщност плеймейтката ще се включи във "ВИП брадър ол старс" и ще пребивава в шоуто едва две седмици. За краткия си престой тя ще лапне половин милион, което я прави по-скъпа дори от Парис Хилтън, която също се бе изявила във формата.