Фолк певецът Азис е пял снощи на участие в Пампорово с разбита глава. Раната била 4 сантиметра. За това сподели самият той в профила си във фейсбук.
Ето какво сподели Кралят на фолка на стената си: 

"С разбита глава и дълбока цепнатина,дълга 4 сантиметра.Снощи в Пампорово пях пред три хиляди души.Никой не разбра!Нито моят бенд,нито публиката,нито исках да притеснявам организаторите!Стиснал само салфетка в ръка,попивах кръвта от главата си и се молех да не припадна на сцената,защото това си беше комоцио. За миг изгубих картина и звук.Моят бенд вече свиреше на сцената своето откриване,а на мен ми остават около 2 минутки до начало на първата песен.Тръгвам да отварям вратите на съблекалнята,която е на метри от сцената и нещо запъва.Две врати от които нито едната не се отваря.Нещо запъваше и аз с цялата си сила дърпах,дърпах и..тя се отвори,ама в главата ми!Тече кръв,ама много.Единственото което направих е да грабна салфетки и деликатно да попивам раната на главата си. Публиката нищо не разбра.Взимах си височините в песните,сякаш нямам дупка в главата. Едно разбрах - Аз съм много силен човек".

Под поста се включи колежката му Есил Дюран, която коментира историята така: "Винаги съм казвала ,че сцената обича смелите и силните !!! Оздравявай бързо!"