Красавицата Йоана, която остана втора в тазгодишният сезон на "Х фактор" е истинска пленителка на мъжките сърца. Девойката, която бе любимка на жури и публика има уникално тяло и не се свени да го показва.
Универсалният участник в музикалното предаване, както я нарича Криско, може с лекота да превземе мислите на всеки представител на силния пол. 


В социалните мрежи Йоана прилича на истинска съблазнителка. Красавицата е качила пикантни снимки по бански, на които показва уникално тяло.


 

След края на сезона обаче чаровницата се раздели с характерната й прическа по време на риалитито, а именно шарените плитки. Тя не пропусна да сподели и този интересен момент с приятели и последователи в социалните мрежи.

Въпреки уникалния глас, неповторимото излъчване и страхотната визия девойката все пак не успя да се пребори за титлата в музикалното риалити. Първи станаха 4 Magic, които станаха първата група, получила приза в родното издание на "Х фактор". В шоуто имаше и друг исторически момент. Любо Киров официално вече е първият ментор, който изкарва втори победител от шоуто. Припомняме, че във втория сезон на предаването, певецът бе начело на групата 25+, чиито представител бе Жана Бергендорф, спечелила титлата.

Трета остана чаровната Ева. Младата дама с чудовищно мощен глас, въпреки крехката си възраст определено ще може да се лансира на музикалната сцена, нищо че не се закичи с победата, категорични бяха от журито. Дали това е така, скоро ще разберем.