Развигор Попов знаел всички любовници на Мими Иванова, пише "24 часа". Те се запознавали два пъти, след като на първата среща забравил за нея.

Мими Иванова обаче се превръща в любовта на живота му. Преди време Астор представил младата Мими като своя приятелка на Развигор. Тя тогава били гадже на фокусника. Астор казал, че тя е много добра певица, но Развигор Попов я забравил, защото всеки път му представяли по 10 певици като нея и за всички му обяснявали, че са много добри.
Години по-късно съдбата пак ги срещнала, като Мими била пратена да пее в оркестъра на Развигор. "Добър ден, коя сте вие", попитал тогава композиторът. Тя се засегнала и му припомнила, че Астор ги е запознал преди време. "Щом я чух да пее, ме впечатли чистият й, нежен и звънак глас. Вероятно по-късно съм се влюбил в нея", разсъждава Попов. Той се влюбил след постепенно сближаване. След време тя си признала, че се е крила да слуша музиканта как свири на пиано.
Композиторът си спомня, как кацайки със самолет се заканили да сложат край на тяхната любов, защото били щастливо женени за други. Мими заминала за Полша, а Развигор се върнал при съпругата и децата си. Двамата обаче не издържали. Първа телефонната слушалка грабнала Мими. Срещнали се в София и подновили любовта си.
Общата им приятелка Зорница Попова ги призовала да спрат да се измъчват. Тя ги събрала на среща, а още на другия ден те признали на семействата си. Венчали се тайно, като си извадили медицински с връзки. / БЛИЦ