Единствен по рода си влак - KAVARNA ROCK’ N ROLL TRAIN, пълен с фенове на AC/DC от България, ще потегли от София на 26 май, когато е концертът на гръмотевичната банда в Белград.
Уникалната възможност за българския фен е предоставена от най-запаления метъл кмет Цонко Цонев и Община Каварна. 30-те вагона на KAVARNA ROCK’ N ROLL TRAIN потеглят рано сутринта на 26 май, с единствена спирка и заветна точка - Белград.

В цената на удоволствието да се срещнеш с AC/DC е включен: билет за влака в двете посоки (София-Белград-София), транспорт от гарата до страдион Партизан и обратно, билет за самия концерт на AC/DC в Белград на 26-ти май 2009г. Билетите за KAVARNA ROCK’ N ROLL TRAIN ще се продават само в пакет, а трите възможни цени са: 195 лв. - с билет за концерта за терен; 215лв. - с билет за концерта за трибуна, и ВИП билет с цена 270 лв. - включващ ВИП билет за концерта на AC/DC. И трите вида пакетни билети се пускат в продажба от 19.02.09г в 09:00 часа. Местата, на които ще се продават са: в офиса на радио Z-Rock (гр.София, ул. Панаьот Волов 3), в офиса на Туристическа агенция Лидия Турс (гр.София, ул.Хан Аспарух 22) и в Община Каварна (гр.Каварна, ул. Добротица 50).
И една важна подробност: всеки закупил си билет (независимо от пакетната цена), трябва да притежава собствен валиден задграничен паспорт, като датата на валидност трябва да е поне до м.януари на 2010г. Лица под 18 годишна възраст, които желаят да пътуват с KAVARNA ROCK’ N ROLL TRAIN, ще трябва да представят писмено, нотариално заверено съгласие от родител, преведено на сръбски език и размножено в няколко копия.

KAVARNA ROCK’ N ROLL TRAIN ще се състои от три композиции с по десет вагона, в които в продължение на шест часа, ще цари истинска рок атмосфера. Самият влак също ще изглежда подобаващо – обещават от Община Каварна. Рок идолите AC/DC ще бъдат само на около 400км. от София и съвсем естествено, организаторите на шоуто им в Белград – Komuna със съдействието на Balkan Entertainment Company, отпускат известен брой билети за България. Една от петте най-продавани банди в света за всички времена, с милиони фенове по света ще зарадва и българските си фенове с BLACK ICE TOUR на 26 май 2009г.  /БЛИЦ